Meertalige meetings

Zoekt u een professionele oplossing om met uw verschillende vestigingen te vergaderen in meerdere talen? Graag meetings organiseren waar iedere deelnemer zich ongeremd in de moedertaal kan uitdrukken? Tolken en tools inschakelen die oog en oor hebben voor de nuances van uw gesprekken?

Presence maakt uw meertalige meeting of event waar. Live, hybride of online: wij staan garant voor meertalige meetings met impact!

  • Tolken voor live events
  • Vergadertools op maat van uw event
  • Ondersteuning tijdens uw meeting

Met meer dan 20 jaar ervaring in de meeting en event planning zetten we graag mee onze schouders onder jouw project.

Vind de geschikte oplossing voor uw meertalige meeting

Vul het formulier en kom in contact met een expert voor vrijblijvend advies.

600+ tevreden klanten
We hebben je bericht goed ontvangen! We koppelen zo snel mogelijk terug met een antwoord.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Ontdek onze diensten voor meertalige meetings

Tolken

3000 vertalers en tolken in meer dan 50 landen. Dat is het resultaat van 20 jaar bouwen aan een betrouwbaar netwerk van ervaren freelance tolken. Tolken gezocht voor een virtuele of hybride meeting of een live bijeenkomst? Een congrestolk of beëdigd tolk nodig?Bij Presence kan u heel eenvoudig een tolk boeken in alle gewenste talen, bvb. Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Pools, Roemeens, Zweeds,  Arabisch, Russisch, Chinees,..

Audiovisuele ondersteuning en software

Overleggen, bespreken of presenteren in meerdere talen? Dat vereist een stevige toolset. Presence kent de juiste technieken en platformen om fysieke of digitale meertalige vergaderingen op te zetten. Microfoons en koptelefoons of headphones? Vergaderen via ZOOM, Teams, Interprefy, KUDO, … . Tolken ter plaatse vragen of vanop afstand laten assisteren? Stuk voor stuk vraagstukken die Presence uit handen neemt, met veel gevoel voor taal én mensen.

Aanvullende diensten

Uw bedrijf heeft zin voor initiatief en wenst binnenkort gasten te verwelkomen op een meertalige meeting of business event. Dan rijzen er al snel enkele praktische vragen. Is het zinvol om de besproken topics neer te pennen en later gestructureerd te delen? Neemt u het optekenen van notities gedurende de bijeenkomst voor uw rekening? En wat met de algemene planning van de meeting of het event? Relax, allround event partner Presence has got your back! Dankzij onze jarenlange praktijkervaring in vertalen, notuleren, organiseren en coördineren, kunnen we u ontzorgen met een piekfijne service

De organisatie van uw meertalige meeting uitbesteden, gedeeltelijk of helemaal?

Offerte aanvragen

Professionele tolken over heel de wereld

De vertalers-tolken van Presence zijn zorgvuldig geselecteerd en kunnen meteen bij elke offline of online meeting ingezet worden. Onze tolken wonen verspreid over heel de wereld, waardoor u in bijna alle grote steden met lokale tolken kan werken.

Wij voorzien tolken op de locatie van uw keuze, zowel live als virtueel. Wij nemen alle praktische regelingen graag van u over!