Beëdigde vertaling

Officiële documenten laten vertalen? Met een beëdigde vertaling geeft u rechtskracht aan een document in een vreemde taal. Presence werkt samen met een team van erkende beëdigde vertalers.    

Geboorteakten, diploma’s, testamenten, getuigschriften, bewijsstukken in rechtszaken, … Tal van anderstalige, officiële documenten dienen nauwkeurig vertaald te worden door een professional die hiertoe de eed heeft afgelegd voor de rechtbank. Onze beëdigde vertalers vertalen tot in de puntjes, verklaren de vertaling als correct en volledig en voorzien het document van een persoonlijke stempel en handtekening.

No items found.
Beëdigde vertaling

Beëdigde vertaling door Presence

Presence is al meer dan 20 jaar uw vertaalbureau voor het inschakelen van professionele vertalers. Wij ondersteunen u met vertalers in alle talen (Frans, Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Arabisch, Chinees, …)

Dankzij ons uitgebreid netwerk van native speakers garanderen wij vertaaldiensten van het hoogste niveau. Wilt u officiële documenten beëdigd laten vertalen? Bezorg ons uw aanvraag en wij plannen uw vertaalwerk meteen in!

Beëdigde vertaling voor officiële documenten?

Contacteer ons