Copywriting & SEO

Meertalige copywriting nodig voor het schrijven van nieuwsbrieven, blogs, productbeschrijvingen, e-commerce en websites? De copywriters van Presence schrijven teksten volgens de regels van SEO en zoekwoorden. Een copywriter schrijft een tekst aan de hand van een briefing (copywriting). Dit resulteert in een originele tekst die de boodschap in de juiste taal richt aan de juiste doelgroep. Nieuwe teksten laten schrijven? Wij schrijven de brontekst in uw moedertaal en voorzien de bijhorende vertalingen.

No items found.

SEO copywriting: boost uw online vindbaarheid

Hoog scoren in Google? Met SEO copywriting zorgt u ervoor dat uw website of blog meteen in het oog springt van zoekers en potentiële klanten. Onze copywriters jongleren met de juiste Google keywords, zorgen voor een slimme pagina opbouw en kegelen uw teksten naar de top van de zoekresultatenlijst. Resultaat? Meer visibiliteit, een hogere organische ranking in zoekmachines én meer verkeer naar uw website.

Hoe helpt Presence met uw meertalige marketing?

Het internet is de grootste marktplaats voor B2B en B2C. Niet alleen uw huidige klanten, maar ook uw prospects surfen het internet af om informatie te verkrijgen over producten en diensten.

Het is voor bedrijven niet altijd even makkelijk om effectieve marketingmaterialen te ontwikkelen, laat staan om meertalige marketing te ontwikkelen. Onze communicatie- en projectmanagers helpen u graag bij het ondersteunen van strategieën en workflows voor uw meertalige marketing. De wereld is pas echt bereikbaar wanneer u de taal spreekt van uw klanten.

Copywriting & SEO

Presence, uw vertaalbureau met 20 jaar ervaring

Presence is al meer dan 20 jaar uw vertaalbureau voor het inschakelen van professionele tekstschrijvers. Wij ondersteunen u met redactiewerk in alle talen (Frans, Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Arabisch, Chinees, …)

Door technologie, automatisering en linguïstische expertise te combineren, kunnen wij bovendien ook uw marketing ondersteunen om uw bedrijf te laten groeien. Vraag naar onze geautomatiseerde workflows en oplossingen voor meertalige marketing. Het professioneel vertalen van uw marketingmateriaal was nog nooit zo eenvoudig!

Prijs aanvragen voor SEO copywriting of meertalige marketing?

Contacteer ons