Cursus overtuigingskracht

Heeft u een goed idee, een strategie of een interessant nieuw inzicht? Maar kunt u niemand ervan overtuigen? Wij helpen u uw verhaal met overtuigingskracht te vertellen!

Iets wat voor u vanzelfsprekend is, hoeft voor een ander nog niet vanzelfsprekend te zijn. Als u niemand van uw idee of strategie kunt overtuigen, kunt u net zo goed tegen de muur praten. Ons eerste doel is om ervoor te zorgen dat wanneer u iets zegt, dat u dit zegt met overtuigingskracht én dat u ook gehoord wordt. Onze adviseurs zijn experts in neuroretoriek en leren u mensen overtuigen en een sterke indruk te maken.

Met Paradigma wordt u een professional in spreken in het openbaar, het gebruik van correcte lichaamstaal en psychologische technieken en leert u hoe u uw imago bewust vorm kan geven.

No items found.

Hoofdonderwerpen van de cursus overtuigingskracht

  • Overtuigingskracht: leer mensen te overtuigen en herken manipulatietechnieken.
  • Onderhandelen: hoe u de beste wordt in het sluiten van deals en ervoor kan zorgen dat mensen het eens zijn met uw oplossing of standpunt.
  • Motivatie: hoe u ervoor kan zorgen dat alles wat u doet betekenis toevoegt aan het geheel en u de energie geeft om te presteren of om te doen wat u gepland had.
  • Aanwezigheid: de manier waarop u schrijft en spreekt, uw lichaamstaal en uw gedrag bepalen wat u kan bereiken en hoe u overkomt op anderen.

Storytelling voor uw organisatie

Wanneer organisaties een persoonlijk en authentiek verhaal uitdragen, kunnen ze zich op geheel nieuwe manieren verhouden tot klanten. Zorg er wel voor dat uw verhaal aangepast wordt aan uw verschillende doelgroepen!

We adviseren u over uw storytelling. Met de juiste mix van technologieën kan u succesvol communiceren in meertalige en multiculturele contexten.

Bij Paradigma leert u alles over storytelling: hoe u uw producten en diensten op een authentieke manier in de markt kan zetten. Dit doen we door samen met u te werken aan een goede basis, zodat u het vertrouwen van uw doelgroep weet te winnen.

Cursus overtuigingskracht

Meer informatie over deze cursus?

Contacteer ons