Proofreading

Bent u vlot tweetalig, maar zelf geen vertaler? Of schrijft u teksten in een andere taal dan uw moedertaal en wilt u zeker zijn dat ze grammaticaal correct zijn? De vertalers van Presence zetten de puntjes op uw tekst met een professionele proofreading.  

Nalezen, dubbel checken en corrigeren: anderstalige content vraagt om een extra paar ogen van een ervaren vertaler. Voorkomen dat u fouten over het hoofd ziet? Bij Presence kan u terecht voor een piekfijne proofreading, van onberispelijke spelling tot correcte grammatica en zinsbouw. U zorgt voor de content, wij zorgen voor een finale eindredactie van uw tekst zonder aan de inhoud of context te sleutelen. Een foutloze, budgetvriendelijke formule!

No items found.
Proofreading

Presence, uw vertaalbureau met 20 jaar ervaring

Presence is al meer dan 20 jaar uw vertaalbureau voor het inschakelen van professionele vertalers. Wij ondersteunen u met vertalers in alle talen (Frans, Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Arabisch, Chinees, …)

Dankzij ons uitgebreid netwerk van native speakers garanderen wij vertaaldiensten van het hoogste niveau. Heeft u een proofreading of eindredactie nodig in één of meerdere talen? Dan reserveren wij graag een vaste proofreader die zich inwerkt in uw business. Bezorg ons uw aanvraag en wij plannen uw proofreading meteen in!

Proofreading door een ervaren vertaler?

Contacteer ons