Vertalingen met revisie

Een goede vertaler Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Duits, Italiaans, Arabisch of Russisch gezocht? Deze en nog veel meer vertalers vindt u bij vertaalbureau Presence.

Bij een vertaling met revisie kan u uw tekst laten vertalen door een vertaler, zijnde een ervaren native speaker met ruime kennis van het domein. Uw tekst wordt vervolgens gereviseerd door een tweede vertaler met dezelfde capaciteiten. Deze controleert de tekst op grammatica, stijl, consistentie en boodschap. Dit betekent dat twee vertalers zich buigen over uw tekst. Deze werkwijze is de enige procedure conform ISO17100, de kwaliteitsstandaard voor schriftelijk vertaalwerk, die Presence bezit.

No items found.

Wat houdt een vertaling met revisie precies in?

  • Geschikt voor publicatie
  • Procedure conform ISO17100
  • Extra controle door een tweede vertaler op stijl, grammatica, boodschap, inhoud en doelgroep
  • Vertaling op basis van de woorden in het vertaalgeheugen
Vertalingen met revisie

Presence, uw vertaalbureau met 20 jaar ervaring

Presence is al meer dan 20 jaar uw vertaalbureau voor het inschakelen van professionele vertalers. Wij ondersteunen u met vertalers in alle Europese talen en in alle wereldtalen: Arabisch, Chinees, … .

Dankzij ons uitgebreid netwerk van native speakers garanderen wij vertaaldiensten van het hoogste niveau. Heeft u een vertaling met revisie nodig in één of meerdere talen? Dan reserveren wij graag een vaste vertaler die zich inwerkt in uw business. Bezorg ons uw aanvraag en wij plannen uw vertaalwerk meteen in!

Prijs aanvragen voor vertalingen?

Contacteer ons