Dankzij de nieuwe technologieën zullen hybride meetings en events een extra alternatief bieden voor de bestaande live en online meetings. Waarom? Omdat ze de voordelen van persoonlijke en online meetings combineren. Hieronder vindt u nog meer redenen!

1) Live en virtueel: een perfecte match

Uw deelnemers, sprekers en andere belanghebbenden kunnen op locatie of virtueel aan uw meeting of event deelnemen. Mensen ter plaatse kunnen met elkaar communiceren tijdens koffiepauzes, lunches,enz.

2) Budgetoptimalisatie

Denk aan kleinere vergaderruimtes, vermindering van reiskosten, vermindering van hotelkosten, vermindering van kosten voor dagvergoedingen. Deelnemers, sprekers en andere belanghebbenden kunnen de meeting of het event gemakkelijk vanuit huis of vanuit een andere meetingroom volgen. De tolken werken ook van thuis, u hoeft dus geen rekening te houden met extra ruimte voor de tolkencabines in de meetingroom.

3) Verkleinen van uw ecologische voetafdruk

Minder reizen leidt ook tot een vermindering van uw ecologische voetafdruk.

4) Geen tijd verspillen met reizen

Tijd is geld, dus gebruik uw tijd op een efficiënte manier. Waarom zou u tijd verliezen met reizen als u uw vergadering op afstand kunt volgen.

5) Verhoogd aantal deelnemers

U kunt gemakkelijk mensen over de hele wereld uitnodigen om vanuit huis aan uw hybride vergadering of event deel te nemen. Maar het is niet altijd even gemakkelijk om hen uit te nodigen als ze moeten reizen om aan uw live meeting deel te nemen.

6) Betrokkenheid voor, tijdens en na uw hybride meeting

Via de nieuwste online technologieën kunt u de betrokkenheid voor, tijdens en uw meeting of event optimaliseren. Denk hierbij aan teasers voor het event, QA via chat, betrokkenheid van het publiek, aftermovies, enz. Dit zal resulteren in meer waarde en communicatie voor, tijdens en na uw event.

7) Toegang tot tolkenteams wereldwijd

Doordat het tolkteam niet hoeft te reizen, kunnen we tolken van over de hele wereld vragen en hoeven we tolken niet lokaal te zoeken om kosten te besparen.

8) COVID-19

Hybride meetings zijn een flexibele oplossing om uw communicatie op gang te houden en ook in de toekomst te blijven vergaderen. Er zullen altijd mensen zijn die niet kunnen reizen vanwege reisbeperkingen of gezondheidsredenen.

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons