Events

Van Brussel, tot Bali. Van Dublin, tot Dubai. Van Parijs, tot Praag. Wij willen u een onvergetelijke beleving bieden gedurende de hele rit: voor, tijdens én na het evenement. Dat doen we door uw noden op de eerste plaats te zetten en onze services er tiptop op af te stemmen. Via onze à-la-carteformule kiest u precies de support die u zoekt. Maatwerk en ontzorging voorop!

Het event team van Presence zoekt de ideale locatie en werkt met professionele en gescreende partners om zo onvergetelijke evenementen te organiseren voor kleine, middelgrote en grote organisaties. Maak kennis met onze event expertise als u een ervaren partner zoekt om uw doelstellingen en communicatie te vertalen via een spraakmakend event.

Events

Een event laten organiseren door of samen met Presence?

Als communicatiebureau voor meetings & events zetten we al meer dan 20 jaar de schouders onder impactvolle business events in binnen- én buitenland. Kiezen voor event planning, organisatie, implementatie en coördinatie door Presence maakt uw bedrijf 100 % present bij uw doelgroep. Ons event management team focust namelijk op een allround ondersteuning en een herinnering die heerlijk nazindert bij uw publiek. Dankzij onder meer verrassende event locaties, gebruiksvriendelijke event tools, professionele vertaaloplossingen en een team ervaren event managers kunt u zorgeloos genieten van uw uniek live event, hybride event of online event. Wij willen u een onvergetelijke beleving bieden gedurende de hele rit: voor, tijdens én na het evenement. Dat doen we door uw noden op de eerste plaats te zetten en onze services er tiptop op af te stemmen. Maatwerk en ontzorging voorop!

Uw event tot in de puntjes laten organiseren?

Contacteer ons