Vind hier uw tolk in Antoing

Komt u dit bekend voor?

  • U heeft een live of hybride meeting in Antoing?

  • U heeft nood aan tolken die fysiek ter plaatse moeten zijn

  • U wil graag professioneel advies en ondersteuning

Bij Presence bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een tolk in Antoing! De vertalers-tolken van Presence zijn zorgvuldig geselecteerd en kunnen meteen bij elke offline of online meeting ingezet worden. Onze tolken wonen verspreid over heel de wereld, waardoor u in bijna alle grote steden met lokale tolken kan werken en dus ook in Antoing. Afhankelijk van uw wensen en verwachtingen, selecteren wij onze tolken op basis van opleiding, ervaring en professionaliteit. Bovendien voorzien wij tolken in Antoing voor zowel live, virtueel als hybride meetings en events. Wilt u meer weten over tolken in Antoing?

Contacteer ons

Welke soorten tolken in Antoing bieden wij aan?

Simultaan tolken tijdens uw live meeting, event of congres in Antoing

Bij simultaan tolken vertaalt de tolk gelijktijdig met de spreker en dit meestal vanuit een tolkencabine voor live meetings. Voor online en hybride meetings kan de tolk vanop zijn eigen werkplek de meeting volgen. De kunst is om ervoor te zorgen dat de deelnemers een uitstekende realtime vertolking krijgen van wat er gezegd wordt. Simultaan tolken vereist veel concentratie van de tolk en een perfecte taalbeheersing. Dankzij de ervaring van onze simultaan tolken mist niemand ook maar één seconde van uw meeting.

Consecutief tolken in Antoing

Consecutief tolken is geschikt voor gesprekken waarin maximum twee verschillende talen worden gesproken. De tolk luistert naar de boodschap in de brontaal en wacht op een pauze om vervolgens de tekst te vertalen naar de doeltaal. Dit kan zin per zin of bij langere passages kan de tolk een nauwkeurige samenvatting geven. Consecutieve tolken worden ingezet bij tweetalige meetings, sprekers, getuigenverklaringen, sollicitatiegesprekken, trainingen en persconferenties.

Consecutief tolken is tijdrovender dan simultaan tolken, maar wel makkelijk, snel en efficiënt te organiseren omdat er geen specifieke apparatuur nodig is.

Fluistertolken in Antoing

Een fluistertolk moet beschikken over een groot concentratievermogen omdat de tolk zonder apparatuur tegelijkertijd moet luisteren, vertalen en spreken terwijl het gesprek blijft doorgaan. Fluistertolken is een vorm van simultaantolken zonder de luxe om vanuit een volledig uitgeruste cabine te kunnen werken. Het grote voordeel is dat er weinig of geen tijdverlies is in vergelijking met consecutief tolken.

Begeleidings tolken of « Interpret-as-you-walk » tolken tijdens rondleidingen in Antoing

Wandelend tolken gebeurt meestal via consecutief of fluistertolken tijdens de rondleiding. Fluistertolken kan zonder apparatuur voor 1 of max 2 deelnemers tegelijkertijd. Is de groep groter dan kan men ook consecutieve tolken inzetten. De vertaler-tolk luistert naar de boodschap in de brontaal en wacht op een pauze om vervolgens de tekst te vertalen naar de doeltaal.

Nadeel is dat de hele rondleiding langer duurt want de vertaling gebeurt niet simultaan. Mits de nodige mobiele apparatuur kunnen echter ook simultaan tolken worden gebruikt voor een grotere groep van mensen. Alle deelnemers krijgen dan allemaal een professionele headset en de tolk fluistert de vertaling simultaan in de bijbehorende microfoon. Presence voorziet niet alleen professionele tolken, maar zorgt ook voor de nodige apparatuur.

Online tolken in Antoing

In een constant digitaliserende wereld wint online tolken meer en meer aan belang. Simultaan of consecutief tolken: Presence combineert highlevel softwaresystemen met hoogwaardige microfoons, headsets en keyboards, zodat uw vertaling vlot verloopt.

Online tolken biedt heel wat voordelen, zowel voor de tolk als voor de klant. Tolken op afstand, zonder transportkosten of tijdverlies? Virtuele tolken werken flexibel vanuit hun eigen werkplek of remote hubs. Zo wint u als organisator niet alleen plaats in uw meeting room, maar spaart u ook heel wat verkeer uit waardoor uw ecologische voetafdruk gevoelig vermindert. Duurzaam én efficiënt tolken: een functionele win-win!

Boek hier uw tolk in Antoing

Hoe wordt een meertalige meeting of event opgezet met tolken in Antoing

Tolkencabine, tour guide systeem of tafelmicrofoon: Presence voorziet de nodige technische vertaal- en tolktools voor elk type live meeting en event in Antoing. Wilt u liever de onze hardware combineren met uw in-house installatie? Geen probleem! Onze technici schakelen snel en sluiten ons materiaal vlot aan op uw eigen apparatuur.

Tolkencabine

De tolkencabines van Presence zijn ISO gecertificeerd, geluidsdicht en creëren de ideale werkomgeving voor 2 tolken. De tolken in Antoing ontvangen het geluid helder en rechtstreeks met hun headset en vertalen via een speciale console en microfoon. Aangezien de cabine zich vaak achteraan in de ruimte bevindt, hebben de tolken een goed zicht op de deelnemers zonder hen te storen.

Headsets & ontvangers

Bij aanvang van live congressen en events in Antoing, krijgt het publiek een headset en infrarood ontvanger. Elke deelnemer stemt af op het juiste kanaal en ontvangt zo de gepaste vertolking via de headset. Op zoek naar een alternatief? Ga dan voor een efficiënte aanpak en laat de deelnemers hun smartphone gebruiken in plaats van de infrarood ontvanger. Handig!

Tafelmicrofoons en headsets

Panels, rondetafelgesprekken, vergaderingen in U-shape, … Live meetings in Antoing met veel interactie vragen om sterke technische support. Presence voorziet voor elke deelnemer een tafelmicrofoon met headset, dynamische vertaaltools die gesprekken en discussies vlot laten verlopen.

Tourguide sets

Een tourguide set (ook fluisterset of bidule genoemd) is ideaal voor compacte groepen met een beperkt aantal talen. Deze draagbare koffer bevat ontvangers, headsets en microfoons, afgestemd op de grootte van het publiek. De tolk in Antoing fluistert in de microfoon en de deelnemers volgen de vertolking aan de hand van een hoofdtelefoon via radiofrequentie. Gemakkelijk én budgetvriendelijk!

Randapparatuur

Naast cabines en headsets, staat Presence ook in voor de totale omkadering van uw meertalige live meeting. Geluidsinstallaties, microfoons, schermen, laptops, tablets, … Wij hebben alles in huis voor de opbouw van een volledige installatie. Minder papier, meer on-screen? Onze technische support verloopt steeds meer digitaal, wat een gunstig effect heeft op uw ecologische voetafdruk.  

De technicus

Uw live meeting in ervaren handen, van eerste check tot finale demontage? Presence voorziet een technicus in Antoing die de installatie tijdig opbouwt, nauwkeurig test en bijstuurt waar nodig. Ook tijdens de meeting blijft onze expert permanent ter plaatse zodat uw event vlot en vlekkeloos verloopt.

Vraag hier meer info over tolken in Antoing

Waarom kiezen voor een tolk in Antoing via Presence?

Tolken in Antoing, meertalige bedrijfsevents, conferenties en Europese ondernemingsraden organiseren in heel Europa? Dat is al meer dan 20 jaar de corebusiness van Presence.

Bij Presence kan u heel eenvoudig een tolk boeken in Antoing in alle gewenste talen, bvb. Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Pools, Roemeens, Zweeds, Arabisch, Russisch, Chinees,...

Ervaring, expertise en efficiëntie? Please check-in bij Presence! Wij hebben professionele vertalers, tolken én high-end audiovisuele apparatuur voor tolken om uw meertalig event live, online of hybride te organiseren. Onze troef? Wij zorgen ervoor dat uw stem duidelijk gehoord wordt en dat uw internationale communicatie en bedrijfsevents van topniveau zijn!

Contacteer ons voor een kennismaking.

Contacteer ons