Simultaan tolken op afstand (RSI - Remote Simultaneous Interpretation) wordt gebruikt om tolkdiensten te integreren met online en hybride meetings en evenementen. Bij deze werkwijze volgt een tolk de vergadering virtueel (vanuit huis of via een externe hub) door middel van een RSI-platform, en levert hij of zij simultaan tolkdiensten. Elke deelnemer ontvangt een live video- en audiofeed van de sprekers in zijn of haar eigen taal. De techniek van simultaan tolken op afstand stelt deelnemers, sprekers en tolken in staat om op afstand, vanaf elke plek ter wereld, in de taal van hun voorkeur met elkaar te communiceren.

RSI is niet nieuw. Het bestaat al enkele jaren, maar als gevolg van Covid-19 moest het merendeel van onze klanten uitwijken naar alternatieven om met elkaar te kunnen blijven communiceren. Dankzij virtuele meetings en simultaan tolken op afstand konden ze blijven vergaderen en meertalige tolkdiensten blijven aanbieden.

Vraag een gratis demo aan!

Waarom zou u kiezen voor simultaan tolken op afstand?

Eenvoudig te organiseren
  • Met RSI heeft u geen apparatuur, tolken en technische bijstand ter plaatse nodig. U heeft alleen een platform voor simultaan tolken op afstand, zoals KUDO, nodig. Op deze manier kunt u op korte termijn evenementen organiseren.
Deelnemers wereldwijd bereiken
  • Omdat evenementen op afstand kunnen plaatsvinden, kunt u deelnemers van over de hele wereld in hun eigen taal bereiken. Deelnemers en sprekers kunnen in hun eigen taal naar de inhoud luisteren terwijl uw tolken vanuit huis of via een externe hub aan het werk zijn.
Toegang tot tolkteams wereldwijd
  • Dankzij simultaan tolken op afstand kan uw tolk op afstand werken en heeft u dus geen beperkingen meer wat betreft beschikbaarheid en taal-/expertiseopties.
Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op

Welk platform voor simultaan tolken op afstand kan u gebruiken?

Er zijn tegenwoordig verschillende platforms beschikbaar, maar niet elk platform biedt dezelfde functionaliteiten. Wij werken bijvoorbeeld samen met KUDO.

KUDO is een zeer betrouwbaar systeem met een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke interface. De flexibiliteit van het systeem is een echte meerwaarde in de snelgroeiende markt van vandaag. Het systeem is vooral gericht op het optimaliseren van de beleving van de eindgebruiker. Daarom wordt er constant gewerkt aan verbetering van het platform en nieuwe functionaliteiten die echt waarde toevoegen. KUDO is geen gewoon webconferencing-platform. Het is een platform voor simultaan tolken op afstand, dat speciaal is ontworpen om meertalige online vergaderingen soepel te laten verlopen.

KUDO combineert de nieuwste cloud-gebaseerde technologie met professionele tolkdiensten, zodat u wereldwijd in uw eigen taal kunt vergaderen. KUDO is wereldwijd via elk apparaat toegankelijk en heeft meertalig vergaderen opnieuw uitgevonden!

Enkele belangrijke functionaliteiten:
  • Internet- en mobiele toegang
  • Meertalige tolkdiensten
  • Live enquêtes
  • Scherm delen
  • Documenten delen

Hoe werkt simultaan tolken op afstand?

Een platform voor simultaan tolken op afstand, zoals KUDO, streamt real time tolkdiensten naar computers, tablets en smartphones van deelnemers, zodat iedereen in zijn of haar eigen taal kan meedoen en meepraten.

Vraag een gratis demo aan!

Contacteer ons