Training & Advies

Sinds de wet op de Europese ondernemingsraden van 1994 in werking trad, hebben we in de loop van de jaren de Europese ondernemingsraden aanzienlijk zien evolueren. Sommige EOR-en zijn erin geslaagd een waardevolle bijdrage te leveren aan het besluitvormingsproces van hun organisatie, terwijl anderen slechts 'informatieverzamelaars' zijn gebleken. Natuurlijk hebben niet alle EOR-en dezelfde ambities, maar bij Presence willen we ervoor zorgen dat elke EOR zijn doelstellingen verwezenlijkt.

Om dit te kunnen bereiken, hebben wij de EOR Roadmap ontwikkeld. De Roadmap beschrijft het proces dat EOR-en moeten doorlopen om hun doelstellingen te realiseren. Deze Roadmap is speciaal ontwikkeld voor EOR-en aan de hand van analytische gegevens die we verzamelen. Hierbij wordt rekening gehouden met de ambities, verwachtingen en waardesystemen van een specifieke EOR en zijn managementteam.

Wij helpen u om van uw Europese ondernemingsraad een waardevol instrument te maken!

No items found.

Hoe kunnen we u helpen met een EOR-training?

  • Uw ambities en verwachtingen scannen met de EWC metrics
  • Uw waardesystemen en groepsdynamieken in kaart brengen met de EWC Dynamics
  • U helpen met het ontwikkelen van uw EWC Roadmap zodat u uw doelstellingen kunt behalen

Welke trainingen bieden we aan?

Modulaire EOR-training

Heeft uw Europese ondernemingsraad een gespecialiseerde training nodig? Samen met EOR-experts hebben we hands-on trainingsmodules ontwikkeld, waarmee u de nieuw verworven kennis direct na de sessie in de praktijk kunt brengen. Leer over het volgende:

  • Do’s and dont's voor EOR-leden
  • Informatieverstrekking
  • Vakbondsstructuren
  • Time management en prioriteitsbepaling

Op maat gemaakte EOR-training

Wilt u slechts enkele EOR-leden trainen of bent u beperkt in tijd, waardoor een op maat gemaakt programma nodig is? Wilt u misschien een Roadmap voor uw EOR ontwikkelen die de Europese ondernemingsraad naar een hoger niveau tilt en die enkele geschikte trainingssessies bevat? Wij ontwikkelen graag, samen met experts, een op maat gemaakt trainingsprogramma voor u. Hiervoor maken we graag eerst kennis met uw EOR. Trainingssessies kunnen live of via webcast worden gegeven.

EOR-bootcamps

Verschillende functies binnen de Europese ondernemingsraad vragen om verschillende vaardigheden. Om die reden hebben we speciaal hands-on trainingssessies ontwikkeld voor managers die EOR-en leiden. Onze EOR-bootcamps zijn eendaagse trainingssessies die de aspecten van leren en netwerken combineren. We bieden updates over EOR-specifieke wetgeving, tools en relevant nieuws, zoals nieuws over de gevolgen van de Brexit op EOR-en.

Training & Advies

Offerte aanvragen voor een EOR-training?

Contacteer ons