Europese Ondernemingsraad

Moet u een Europese ondernemingsraad organiseren? Presence is uw ervaren partner om de organisatie volledig of à la carte over te nemen. Onze vertaal- en tolkdiensten in combinatie met onze expertise in eventmanagement dragen bij tot een feilloos verloop van uw EOR.

Presence is al meer dan 20 jaar een ervaren partner voor de organisatie van uw Europese ondernemingsraad. Van een simultaan tolk, over een taalcursus, tot professionele technisch materiaal: wij ondersteunen u op verschillende vlakken. Presence zorgt ervoor dat uw meertalige communicatie en de EOR-vergadering technisch vlot verloopt. We schakelen snel in functie van uw doelen en passen onze diensten flexibel aan.

Europese Ondernemingsraad

Presence Group, uw eventpartner voor EOR

Presence weet als geen ander hoe een Europese ondernemingsraad georganiseerd moet worden. Wij organiseren al meer dan 20 jaar EOR-meetings op locatie, online of hybride.

Onze surplus? Conferentietolken die gespecialiseerd zijn in tolken voor Europese ondernemingsraden. Notulisten die zorgen voor op maat gemaakte EOR-verslagen en samenvattingen. De volledige organisatie van het selecteren van locaties, het maken van boekingen tot het installeren van technisch materiaal zoals tolkcabines en stemkastjes. En tenslotte eventcoördinatoren die on-site ondersteuning bieden, waardoor u zich 100% kan focussen op de EOR-vergadering.

Offerte aanvragen om uw EOR te organiseren?

Contacteer ons