Vertalingen

Wilt u geen tijd verliezen met het vertalen van documenten? De vertalers van Presence nemen deze taak graag van u over.

Presence helpt u in elke wereldtaal en kan elke talencombinatie aan: Chinees, Japans, Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, ... u zegt, wij draaien!

Dit is de perfecte oplossing voor « informele » vertalingen, zoals het vertalen van pdf’s en documenten die bedoeld zijn voor interne communicatie. De ideale werkwijze voor klanten die zelf instaan voor de revisie of wanneer de budgetten onder druk staan. Wilt u toch graag een vertaling met revisie door een tweede vertaler? Dat kan op aanvraag!

No items found.

Wat houdt een vertaling precies in?

  • Geschikt om documenten en pdf’s te vertalen voor interne communicatie
  • Controle op grammatica en interpunctie
  • Vertaling en revisie door een en dezelfde vertaler
  • Vertaling op basis van de woorden in het vertaalgeheugen
Vertalingen

Presence, uw vertaalbureau met 20 jaar ervaring

Presence is al meer dan 20 jaar uw vertaalbureau voor het inschakelen van professionele vertalers. Wij ondersteunen u met vertalers in alle talen (Frans, Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Arabisch, Chinees, …)

Dankzij ons uitgebreid netwerk van native speakers garanderen wij vertaaldiensten van het hoogste niveau. Wilt u een goedkope vertaling voor uw documenten in één of meerdere talen? Dan reserveren wij graag een vaste vertaler die zich inwerkt in uw business. Bezorg ons uw aanvraag en wij plannen uw vertaalwerk meteen in!

Prijs aanvragen voor vertalingen?

Contacteer ons